NaslovnaVESTI"Bilo je mučno!" Prva izjava srpskih putnika nakon sletanja iz Tel Aviva

“Bilo je mučno!” Prva izjava srpskih putnika nakon sletanja iz Tel Aviva

Još jedan avion “Er Srbije” sa srpskim državljanina iz Tel Aviva sleteo je na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”. Ovo je treći avion sa državljanima Srbije koji je došao iz Izraela, nakon početka sukoba sa Palestincima na pojasu Gaze.

Ivan Jordović, jedan od putnika koji je bio u avionu koji je danas sleteo kaže da je situacija tokom iščekivanja leta bila mučna, ali da se panika nije osećala.

– Ne znam šta da kažem, uhvatili smo let. Imali smo zakazan let, Air Srbija je to poslala. Imali smo obezbeđena mesta, let je bio pun – kaže Jordović.

Foto: printskren


 


 

Situacija mučna

Kako je rekao za “Blic” čekali su jedan i po dan da se to realizuje. Vreme su provodili u sobi i kako kaže, disciplinovano su pratili sva uputstva.

– Bili smo uglavnom u sobi, nigde se nije ni izlazilo, mada nikakvu zabranu tu nismo ni imali, niti je bio uveden policijski sat, ali oni su se ljudi tamo pridržavali toga. Plašili su se tih terorističkih napada, više nego raketa. Dosta su disciplinovani i smireni. Nikakva se tu panika nije širila, ali je onako mučna situacija celog tog iščekivanja – kaže Jordović.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja