NaslovnaSTARSBosanac žovi u jednoj od najskupljih kuća na Bežanijskoj kosi

Bosanac žovi u jednoj od najskupljih kuća na Bežanijskoj kosi

Dragan Stojković Bosanac, harmonikaš, kompozitor i producent, široj javnosti najpoznatiji kao član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, krajem sedamdesetih godina doselio se iz Sarajeva u Beograd.

foto: Printscreen/Instagram

Početak svakog puta je težak, pa ni njegov nije bio drugačiji, a u jednom intervjuu pričao je da su po dolasku na studije u Beograd, supruga i on prvo živeli kod njenog strica. Kasnije, kada je Bosanac otišao u Ameriku da radi, Dunja je prešla kod njegovih roditelja, koji su se doselili iz Konjica.

Porodica Stojković vredno je radila i sticala, pa ne čudi što danas imaju jednu od najvrednijih kuća na Bežanijskoj kosi. Iako su se sin i ćerka u međuvremenu osamostalili, rado navraćaju kod roditelja, gde ih čekaju mamini specijaliteti.

Dragan Stojković Bosanacfoto: Printscreen/Instagram

Dragan Stojković Bosanac rado objavljuje i fotografije iz svog doma, mahom one na kojima pozira u modnim kombinacijama koje je izabrao za taj dan.

Kad je reč o enterijeru, u prvom planu su brojne umetničke slike na zidovima, cveće koje gaji njegova žena, kao i razni ukrasni detalji.

Ako nisu okupljeni oko stola u trpezariji, Stojkovići se druže u prostranom dnevnom boravku u kojem dominira crna kožna garinitura, a po svemu sudeći poznati muzičar slobodno vreme najradije provodi u lepo uređenom dvorištu gde ga od znatiželjnih pogleda prolaznika štiti visoka bela ograda.

Kurir/Espreso

Bonus video:

01:03

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC DOŽIVLJAVAO NEPRIJATNE SCENE OD ĆERKE NA NASTUPIMA: Ovako sam ga nazivala, a od tad ga ne zovem tata!

Kurir

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja