NaslovnaSTARSCeca Ražnatović peva naslovnu numeru u filmu o Džeju

Ceca Ražnatović peva naslovnu numeru u filmu o Džeju

Foto: Dragana Udovičić, Petar Aleksić

Šestog decembra navršiće se tri godine otkako nas je napustila legenda folk muzike i veliki boem Džej Ramadanovski i upravo na trogodišnjicu smrti planirana je premijera filma o njegovom životu.

Džej Ramadanovskifoto: Dragana Udovičić

Kako domaći mediji prenose, film je spreman za svečanu projekciju, a kako izvor blizak reditelju otkriva, naslovnu numeru filma pevaće Džejeva bliska prijateljica Ceca Ražnatović.

Doček Košarka, žurka košarkaša, Ceca Ražnatovićfoto: Nemanja Nikolić

– Postojala je ta neka pesma koju su pre nekoliko godina za Džeja napisali Marina i Futa, a koju on nikada nije snimio. Tada se već razboleo i nije imao snage da je snimi a jako mu se dopala. Pesma je ostala u “fioci” sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem – govori izvor i dodaje:

– Dugo su se razmišljali ko bi numeru mogao da otpeva od njegovih kolega i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja – završava priču izvor.

Aleksandar Futa Radulović, Marina Tucaković, Džej Ramadanovskifoto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Kako dalje saznajemo, Futa im je priložio čak i demo verziju pesme koju je Džej otpevao. Zahvaljujući obradi zvuka ali i veštačkoj inteligenciji uspeli su da je sklope i Džejeva verzija će se naći u odjavi filma.

Podsetimo, film se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu.

Džej Ramadanovskifoto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

03:16

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda

Kurir

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja