NaslovnaNAJNOVIJEDrama! Stižu avioni i tenkovi iz Ukrajine?! Medvedev zaledio Izrael! "Dalje će...

Drama! Stižu avioni i tenkovi iz Ukrajine?! Medvedev zaledio Izrael! “Dalje će biti sve gore!”

NATO oružje koje je poslato neonacističkom režimu u Ukrajini aktivno se upotrebljava u Izraelu, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

On je u objavi na svom Telegram kanalu ocenio da će se to oružje, kao i naoružanje koje su ostavili odbegli Amerikanci u Avganistanu dalje nekontrolisano koristiti na svim žarištima.

Medvedev je istakao da su korumpirane ukrajinske vlasti i ranije trgovale svime što su dobile.

– Krali su gas i naftu, hranu, materijale. Dalje će biti samo gore. Očekujte na crnom tržištu rakete, tenkove, a uskoro i avione iz Kijeva – poručio je zvaničnik.

Podsetimo, savetnik šefa DNR Jan Gagin je u svetlu situacije u Izraelu izjavio da oružje NATO-a koje je svojevremeno predato Kijevu, moglo je biti preprodato i sada se koristi protiv izraelskih vojnika, izjavio je

– Treba napomenuti da je, ironijom sudbine, upravo Izrael, zajedno sa svojim kolegama iz NATO-a, još nedavno Ukrajini predavao razne vrste oružja koje su, između ostalog, ukrajinski vojnici i vojni zvaničnici preprodavali raznim teroristima širom sveta. U prilično velikim količine i apsolutno nekontrolisano… Sada se na izraelske vojnike puca iz njihovog oružja i oružja koje je svojevremeno predato Ukrajini iz NATO-a – rekao je Gagin za Sputnjik.

Prema njegovim rečima, po istoj šemi oružje može da stigne i do drugih ekstremističkih organizacija čiji se članovi nalaze u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama.

– Za sada ove ćelije spavaju, ali kada se probude, svima će biti vruće – ocenio je Gagin.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja