NaslovnaRAZONODA(FOTO) Zadrigao, predebeo i zapušten! Od njega je i Bog digao ruke:...

(FOTO) Zadrigao, predebeo i zapušten! Od njega je i Bog digao ruke: Poslednje fotografije sunovrata zvezde “Prijatelja”!

Tokom 90-ih činilo se da ima sve slavu, novac i žene.

Metju Peri je slavu stekao zahvaljujući svom glumačkom umeću i ulozi legendarnog Čendlera Binga u seriji “Prijatelji”. Na vrhuncu slave po epizodi je dobijao milion dolara, a žene su se bacale na njega.

Međutim, sa slavom su došli i problemi. Da iza sebe ima tešku borbu sa zavisnošću od alkohola i droge, glumac je davno prestao da krije.

Njegov pad je krenuo sa zavisnošću od leka Vicodin, a koristio ga je za smanjivanje bolova nakon što je imao nesreću na skuteru za vodu. Brzo se toliko navukao na tablete da nije mogao bez njih da bude nijedan jedini dan.


Foto: profimedia


 


 

Počeo je da uzima i metadone i amfetamine. Potom je krenula i njegova zavisnost od alkohola, a bio je nekoliko puta na odvikavanju i svaki put je to bilo neuspešno. Priznao je jednom prilikom da se nekih dana na setu serije “Prijatelji”, koja ga je proslavila, uopšte ne seća. “Ne sećam se barem tri godine snimanja. Negde između treće i šeste sezone”, priznao je glumac.

Ponovo je u fokus interesovanja javnosti došao kad se dogodilo dugoočekivano ponovno okupljanje glumaca iz mnogima omiljene serije, a kad su ga videli, obožavateljima je sam pogled na njega slomio srce. Priznao je nakon toga da je bio pod pritiskom i mučili su ga živci jer se bojao da ga publika neće smatrati duhovitim na ponovnom okupljanju s kolegama iz serije.


Foto: profimedia


 


 

Pažnju je privukao nerazgovetnim govorom i odsutnim držanjem tokom jednog intervjua s kolegama Metom Leblankom i Dejvidom Švimerom, a kasnije je otkrio da je taj dan bio na hitnom zahvatu kod zubara i da je bio u velikim bolovima. O problemima sa zubima pisao je u svojoj biografiji pod nazivom “Friends, Lovers and The Big Terrible Thing”, a otkrio je da su mu jednom prilikom kad je zagrizao tost ispali svi prednji zubi.

Uprkos nizu loših godina, čini se da se u poslednje vreme oporavlja. Paparaci su ga snimili pre nekoliko meseci dok je nakon ručka u poznatom restoranu na Beverli Hilsu prisno grlio misterioznu crnku, a sudeći po dužini zagrljaja i osmesima koje nisu skidali s lica, šuška se da postoji nešto više od prijateljstva među njima. Metju je tada izgledao bolje i zdravije nego inače, što bi značilo da je konačno odlučio da uzme život “u svoje ruke” i suoči se sa problemima.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja