NaslovnaSTARSGoca Tržan priznala kako je Raša uspeo da je ZADRŽI pored sebe

Goca Tržan priznala kako je Raša uspeo da je ZADRŽI pored sebe

Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković su u skladnom braku od 2015. godine.

foto: Kurir televizija

Nakon kraha prvog braka sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku Lenu, Goca je uplovila u romansu sa 14 godina mlađim Rašom sa kojim je odlučila da ponovo stane na ludi kamen i uživa u ljubav već 12 godina.

Ona je jednom prilikom otkrila kako su muškarci teško uspevali da zadrže njenu pažnju, i da je Raša jedini koji je u tome uspeo.

– Ja ne mogu da budem sa nekim sa kim nisam često, mora da mi je blizu da mogu uzmem kad god želim, a da mi ne dosadi. Meni muškarci dosade neverovatnom brzinom, jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug zato što je totalno lud – priznala je Tržanova u svojoj emisiji.

Pored ljubavi i podrške koju dobija od supruga, veliki je vetar u leđa i kada je reč o vaspitanju i odgoju njene ćerke iz prvog braka, Lene.

– Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: “Aman čoveče, pusti je“. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve naročito kada obe pošizimo – ispričala je nedavno.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

02:25

GOCA TRŽAN IMA MRAČNU ENERGIJU! Maja Nikolić komentarisala koleginice, pa UDARILA NA PEVAČICU: Nema slike, a ni tona SAMO CRNILO

Kurir

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja