NaslovnaBIZNIS"Javnost mi je napravila probleme u vezi s Natašom, o Marijani sve...

“Javnost mi je napravila probleme u vezi s Natašom, o Marijani sve najbolje”, Miodrag Kostić otvoreno o emotivnim vezama

Poznati biznismen Miodrag Kostić godinama živi i posluje daleko od očiju javnosti, ali je dugo bio “pod lupom” medija najviše zbog veze s Natašom Bekvalac i braka sa Marijanom Mateus.

O vezi Bekvalčeve i Kostića, mediji su godinama pisali, a on je jednom prilikom ispričao i koliko su dugo bili zajedno, kao i šta im je uzrokovalo najviše problema. Osim Nataše, javnost dobro poznaje i njegovu prvu i jedinu suprugu Marijanu s kojom Miodrag ima troje dece – Dajanu, Anđelu i Aleksandra:

Foto: ATA Images


 

 

– O mojoj bivšoj supruzi Marijani (Čolić, u široj javnosti poznatija kao Marijana Mateus, prim. aut.) sa kojom imam troje dece mogu sve najbolje da kažem. Javnost zna nju i Natašu sa kojom sam bio nepune četiri godine. Imao sam još par veza koje su bile po par godina ali nisu bile toliko javne. Nisam od onih koji vole da menjaju žene na svakih par meseci. Ta javnost koju spominjete je u vezi sa Natašom donela dosta problema. Čak i veza koja bi mogla biti uspešna kada dođe u javnost onda ta javnost pravi dosta problema. Voleo bih da neka moja buduća veza bude daleko od očiju javnosti – rekao je u emisiji “Sve što mi pripada” Kostić.


Foto: Foto: ATA images


 


 

O tome kakav je otac najbolje svedoči njegova supruga Marijana koja ima visoko mišljenje o njemu:

– Oni ne žive sa mnom i onda kad se vidimo ja se trudim da im maksimalno posvetim vreme. Mojoj bivšoj supruzi to nekad smeta jer posebno ćerke kad me vide polete u zagrljaj, ljube me. Kaže mi Marijana, pa ona me ne poljubi po šest meseci dok smo zajedno a vidi kako tebe grli i ljubi. Jesam, priznajem, u to vreme kao malo konzervativni Crnogorac sam jedva čekao da dobijem sina, ali sa ove distance su upravo ćerke te koje obožavam posebno. Strog sam otac. Sa mnom nema pregovora. Kad kažem ne, onda je ne. I svo troje znaju pravilo – dok si dobar sportista i dobar đak imaš sve. Onog dana kada prestaneš to da budeš, e onda nema ništa.


Foto: Instagram prntscreen/marijanamateus


 


 

Poznati biznismen priznao je i zbog čega je teško biti s njim u vezi i da li bi voleo ponovo da se oženi:

– Više spadam u one koji su se opekli jednom i onda dobro razmišljaju da li će to uraditi i drugi put. U tom smislu sam konzervativan. To da li je plava ili crna, visoka ili niska. Ili to da li ima fakultet ili nema mi je sve manje bitno. U godinama u kojima se ja nalazim meni je najbitnije da naiđem na ženu koja je slične energije kao ja. Neko ko može da podnese svu tu brzinu, gužvu. Ja kad uđem u osam u ove kancelarije, u ovaj rudnik kako ja to zovem, ja često ne izađem do 10 uveče. Malo je žena koje će to da trpe – zaključio je Miodrag Kostić. 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja