NaslovnaBIZNISKo je sin biznismena koji je zapalio tri automobila na Dedinju?! Zakucao...

Ko je sin biznismena koji je zapalio tri automobila na Dedinju?! Zakucao se “poršeom” u kapiju Vojske Srbije!

Sin biznismena Nebojše M. (49) , koji je zapalio tri automobila na Dedinju, je mladić Luka M. (19) koji je bio za volanom “poršea” koji se u aprilu zakucao u metalno-betonsku kapiju Vojske Srbije.

Naime, vozač poršea posedovao je probnu dozvolu i rođen je u Moskvi, a do nesreće je došlo nedaleko od zgrade u kojoj živi.

Luka M. (19) i njegov vršnjak koji je bio na mestu suvozača zadobili su lake telesne povrede, a materijalna šteta na vozilu procenjena je tada na oko 500.000 dinara. “Porše” je bio na lizingu koji je trebao da istekne početkom avgusta.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je ovaj mladić izleteo van kolovoza u levu stranu, usled čega je prednjim delom vozila udario u metalno-betonsku kapiju Vojske Srbije.

Sinu biznismena Nebojše zbog stepena povreda nije urađen alkotest na licu mesta, već mu je u Urgentnom centru uzeta krv za analizu na alkohol.

Kada su se momci skucali “poršeom” u zid, iz automobila je ispao motor od siline udarca.

Nebojša M. (49), biznismen sa Dedinja, uhapšen je i na predlog Prvog osnovnog tužilaštva u Beogardu mu je određen pritvor zbog sumnje da je 25. avgusta u ranim jutarnjim satima u garaži zgrade na Dedinju zapalio tri skupocena automobila!

Kako Kurir saznaje, buktinja koja je probudila stanare napravila je štetu od oko 200.000 evra!

Kako Kurir nezvanično saznaje, stanare zgrade, kobnog jutra oko pet sati probudio je jeziv plamen u zgradi.

– U vatri su izgoreli BMW X6, čiji je vlasnik Nebojša M., zatim “audi Q8” koji vozi njegova supruga B. M. , kao i još jedan BMW. Ogromna je šteta nastala, “audi” je potpuno uništen. Vatrogasci su brzo stigli u zgradu, ali je vatra bila ogromna, požar je probudio celu zgradu – kaže sagovornik Kurira.

Kako navodi, Nebojša i njegova supruga žive na relaciji Beograd – Rusija.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja