NaslovnaSTARSMarko o porodičnoj atmosferi u domu, odnosu sa Anabelom i najvećem bolu

Marko o porodičnoj atmosferi u domu, odnosu sa Anabelom i najvećem bolu

Luna Đogani juče je izašla iz bolnice, a nju je po izlasku sačekao suprug Marko Miljković koji je ćerkicu Lanu i ženu odveo kući u porodični dom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko je sada sada u razgovoru za domaće medije otkrio kako je protekao susret Lane i male Mije, ko mu je najviše nedostajao u tim trenucima, a onda se osvrnuo na odnos sa Anabelom Atijas.

– Malopre sam ostavio Lanu u Mijinom naručju, ona je oduševljena, ne da nikome da je pipne, sve ide kroz neku priču, da i mi moramo da je uzimamo, malo je naporno. Mora da se privikne, da bude svesnija cele priče. Ono što se dešavalo u našem stanu je prava bajka, ne znam kako to da opišem, to je prava emocija, nešto najlepše u životu. Nisam se pribojavao da neće tako biti, Mija je dete satkano od ljubavi, mi smo ucrtali u nju da sve oko sebe voli, pripremali smo je za Lanin dolazak, kad god smo je pominjali ona je sve pričala u superlativu, ljubila mami stomak, predivna je bila. Jedva je čekala da dođe, nije htela da spava, napravila je pozitivan haos – rekao je Marko na samom početku razgovora i priznao da je presrećan što su sve curice oko njega.

Luna Đogani, Marko Miljkovićfoto: ATA images

– Voleo bih da ja njih mogu maksimalno da ih razmazim, koliko je to moguće, videćemo. Presrećan sam što su sve curice oko mene. Nemam ništa protiv da sledeće dete bude dečak. Ja bih pustio Bogu da odluči kog pola će biti moje sledeće dete, ako ga bude, polako otom potom. Ako bude i treća ćerkica, neću da se bunim – rekao je Marko.

Marko o odnosu sa Anabelom Atijas


– Mi imamo korektan odnos zbog Lune i zbog svega, pričamo i dogovaramo se, pomaže nam dosta i hvala joj na tome. Ne bih da se vraćam u prošlost, šta je bilo bilo je, idemo u budućnost, oboje se pridržavamo toga – rekao je kratko Marko.

– Falila mi je moja majka da vidi sve, da doživi sve, ali ja verujem da je ona videla i doživela sve, verujem da nas gleda i da nas čuva. Siguran sam da bi bila preponosna na sve – rekao je on.

Marko o Luninom povratku na estradnu scenu


– Na Luni je da li želi da se vrati pevanju, ja kad gledam njene spotove ja se oduševim. Ja bih voleo da snimi, pevačima nije nimalo lako. Ni Luni nije bilo lako kad je punila klubove, nije se pronašla u tome. Luna blista u spotovima, pleni lepotom, voleo bi da snimi još nekoliko spotova ako ništa drugo – zaključio je on.

Podsetimo, Luna Đogani porodila se po drugi put 4. oktobra, a porođaj je obavljen u beogradskom porodilištu Narodni front. Druga ćerka Lune i Marka Miljkovića, Lana, na ovaj svet došla je carskim rezom.

Njen prijatelj, pevač, Savo Perović otkrio je sve detalje proslave koja je usledila odmah nakon što se Lana rodila.

Marko je proslavu organizovao u jednom restoranu u Beogradu gde su se okupili članovi porodice i najbliži prijatelji, a onda su slavlje nastavili u kafani.

– Luna je ponosna što su njene ćerke Mia i Lana sve ujedinile, a i meni je drago zbog toga. Na proslavi je bilo veoma emotivno i svi su bili veseli. To je bilo veče za pamćenje. Sa Lunom sam bio na vezi ceo dan jer me je zadužila da joj prenosim šta se dešava na slavlju. Bilo joj je bitno da sve bude idealno – pričao Savo i nastavio da hvali svoje drugarice Lunu i Anabelu:

Anabela Atijas, Savo Perovićfoto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Shutterstock

– Luna i ja se razumemo i podržavamo. Recept za pravo prijateljstvo čine lojalnost, iskrenost i bezuslovna ljubav, a toga kod nas ne manjka. Anabeli ne smeta da je zovu baka, maksimalno je posvećena Miji i verujem da će biti ista takva i s Lanom. Ona je ozbiljna carica, poklopile su nam se energije i zato često nastupamo zajedno.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:18

Marko Miljković vrišti od sreće zbog rođenja ćerke Lane

Kurir

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja