NaslovnaBIZNISNikada ih nismo videli! Otkriveno sve o roditeljima Dijane Janković i zašto...

Nikada ih nismo videli! Otkriveno sve o roditeljima Dijane Janković i zašto se ne pojavljuju nigde sa ćerkom!

Dijana Janković, pokrenula je sopstveni biznis u Beogradu i tom prilikom prvi put javno progovorila o svojim roditeljima, koje godinama skriva kao zmija noge.

Pevačica koja se smatra jednom od najbogatijih žena sa naših prostora, vredno je radila da ostvari svoj san.

– Ne smatram sebe najbogatijom, ali da sam najviše uspela u svetu, a dolazim iz Srbije jesam. Najbitnije je da znate šta radite i da taj novac iskoristite na najbolji mogući način. Pokrenula sam sama biznis, sve sam sama uložila u ovo, skupljala sam novac. Sa mužem ništa ne delim, sve je naše i zajedničko, nas dvoje živimo zajedno i pomažemo jedno drugome u firmama. Nisam osetila zavist kolega jer sam veliki radnik i trudim se da sve postignem, pa nemam vremena da slušam priče, to su nesrećni ljudi koji to komentarišu – rekla je Didi i otkrila da planira da snimi rijaliti šou program sa Kardašijanovima:  

– Sa Kardašijanovima imam jako dobar kontakt i izvesno je da možda budemo u istom rijalitiju. Lični fotograf od Kajli Džener slika i mene, uskoro ću ih možda posetiti u njihovoj kući u Los Anđelesu. Moj rijalitiji je stao zbog Korone, ali imam dobre ponude pa ćemo videti. Možemo očekivati sve što je vezano za moj život, a tiče se karijere, muzike, mode, lepote, estetike.

Foto: Miloš Rafailović


 

 

Dijana Janković godinama vešto skriva svoj privatni život, roditelje, koje javnost skoro nikada nije uslikala, niti imala priliku da vidi sa ovom pevačicom. Pa se nameće pitanje koliko je podržavaju u njenim odlukama, kao i u kakvom su odnosu. 

– Moja porodica ne želi previše da se fotografiše, ne žele da budu u javnosti. Žele normalno da žive, šetaju ulicom, podržavaju me svakako u svemu – rekla je Didi. 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja