NaslovnaHRONIKAPao sa drugog sprata zgade i poginuo! Ovo je Srbin (42) koji...

Pao sa drugog sprata zgade i poginuo! Ovo je Srbin (42) koji je nastradao na gradilištu u Italiji

Državljanin Srbije Darko Pajkić (42) iz Voluje kod Kučeva, poginuo je u padu s krova zgrade kojim je hodao, i to s visine od oko osam metara, u italijanskom gradiću Arkoleo.

Prema pisanju italijanskih medija, Pajkić, koji je živeo u San Bonifacio, i njegov dugogodišnji kolega G. M. (57) koji je i vlasnik firme u kojoj je Pajkić bio zaposlen, u sredu oko 15 sati, pali su sa krova dvospratnice na koji su se popeli sa namerom da izvedu radove na sanaciji.

Kako pišu italijanski mediji, do nesreće je došlo usled urušavanja zida nastrešnice na kojoj je bila postavljena ograda za sprečavanje nezgoda. Vatrogasci koji su stigli na lice mesta izvukli su dvojicu teško povređenih radnika iz ruševina i premestili na bezbedno mesto, gde su im lekari odmah nakon toga pružili prvu pomoć.

Foto: FACEBOOK/VIGILI DEL FUOCO

Nastradali muškarac

 

Pajkić je odmah helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni, dok je G. M., prevezen prvo u bolnicu San Bonifacio, odakle je, takođe, helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni.


Foto: FACEBOOK/VIGILI DEL FUOCO


 


 

Prema pisanju italijanskih medija, Pajkić je neko vreme bio u komi, međutim, nažalost, podlegao je povredama, dok je G. M. van životne opasnosti.

Pajkić je iza sebe ostavio suprugu Sanelu i trinaestogodišnje blizance Dimitrija i Sebastijana.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja