NaslovnaHRONIKAPrebio bivšu devojku i njenu majku, a onda im zapalio krevet i...

Prebio bivšu devojku i njenu majku, a onda im zapalio krevet i veš na sušilici! Uhapšen nasilnik iz Crepaje – tašta zadobila teške povrede

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo M.R. iz Crepaje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, teška telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti.

“On se sumnjiči da je dana 09.10.2023. godine u Pančevu u naselju Zelengora, došao do kuće svoje bivše emotivne partnerke, kamenom razbio prozor spavaće sobe, ušao u unutrašnjost i bivšoj emotivnoj partnerki upućivao pretnje da će napasti na život i telo iste. Potom istoj zadao više udaraca po telu, od kojih je oštećena zadobila lake telesne povrede dok je majci bivše emotivne partnerke zadao više udaraca od kojih je oštećena zadobila teške telesne povrede  nakon čega je otvorenim plamenom zapalio krevet, veš na sušilici i jezičak brave na vratima u kući”

Po nalogu dežurne javne tužilje OJT Pančevo određeno je zadržavanje M.R. u trajanju od 48 časova i isti će uz krivičnu prijavu biti sproveden i saslušan u svojstvu osumnjičenog.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja