NaslovnaHRONIKAPriveden mladić (23) zbog sumnje da je umešan u ubistvo "Japanca" u...

Priveden mladić (23) zbog sumnje da je umešan u ubistvo “Japanca” u Obrenovcu! Ispituje se njegova uloga u zločinu

Mladić V.P. (23) priveden je i saslušan zbog sumnje da je umešan u ubistvo Stevana P. (36) radnika obezbeđenja u diskoteci u Obrenovcu.

Nakon razgovora u policiji po nalogu Tužilaštva biće utvrđeno da li će i u kom svojstvu biti procesuiran.

Da podsetimo, pucnjava se dogodila ispred noćnog kluba u Obrenovcu, kada je ranjen radnik obezbeđenja. Stevan poznatiji pod nadimkom “Japanac” je u napadu pogođen sa pet metaka u kuk i noge i on je hitno prebačen u Urgentni centar u Beogradu, gde je odmah po prijemu operisan, ali je narednog dana podlegao teškim povredama koje je zadobio.

Uhapšen napadač

Zbog pucnjave u diskoteci, lisice na ruke stavljene su mladiću Dušanu G. (22) koji se sumnjiči da je pucao u Stevana, a potom pobegao sa lica mesta. Njega su brzom intervencijom uhapsili pripadnici Interventne jedinice beogradske policije.

Foto: facebook.com


Ubijeni muškarac

Prema dosadašnjim informacijama, pucnjavi je, navodno, prethodila svađa i tuča unutar samog kluba. Najpre je došlo do sukoba između više mladića, odnosno potukle su dve grupe mladića.

Obezbeđenje je tada intervenisalo i izbacilo neke od učesnika tuče iz lokala, a onda je jedan od njih, Dušan G. potegao pištolj i pucao na Stevana S.


Foto: facebook.com


Ubijeni muškarac


– Pretpostavlja se da je izbačeni mladić bio besan zbog toga i da je tada krenuo da puca iz pištolja. Očekuje se da budu saslušani očevici pucnjave, kao i zaposleni u lokalu, te se pretpostavlja da će tada policija imati celokupnu sliku toga šta se dogodilo u diskoteci – kaže izvor za “Blic”.

Sukob počeo dan ranije

Ipak određene okolnosti ukazuju na to da je sukob između mladića sa obezbeđenjem počeo dan ranije.

– Navodno, grupa mladića koja je pravila probleme je i dan ranije izazivala incidente u diskoteci. I tada je došlo do sukoba sa obezbeđenjem, odnosno Stevanom, te je u subotu samo došlo do kulminacije – kaže izvor.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja