NaslovnaSTARSPrvi projekat Fute nakon dve tragedije

Prvi projekat Fute nakon dve tragedije

Foto: Ana Paunković, Marina Lopičić

Biografski film “Nedelja”, koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog snimljen je pre nekoliko nedelja, a sada isplivavaju i novi detalji ovog projekta, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

Džej Ramadanovskifoto: Dragana Udovičić

Kako je Kurir ekskluzivno saznao, deo ovog filma biće i Aleksandar Futa Radulović, koji se ovim filmom vraća na velika vrata, posle dve porodične tragedije koje je doživeo u prethodnom periodu – gubitka supruge Marine Tucaković i sina Milana Laće Radulovića.

Kompozitor je ovu informaciju potvrdio za Kurir i objasnio o čemu se tačno radi, a istakao je i da su data autorska prava na pesme njegove pokojne supruge Marine Tucaković.

Marina Tucaković, Komemoracija, Aleksandar Radulović Futafoto: Stefan Stojanović, Dragana Udovičić

– Sve je regulisano što se tiče prava još odavno. Čak sam se i ja angažovao oko muzike za neke delove ovog filma. Malo se vraćam. I Marini bi to bilo jako drago – poručio nam je ljubazno Futa, a na naše pitanje kako je, istakao je da je dobro koliko može da bude i da nešto radi pomalo.

Podsetimo, kao što smo već i objavili lik Džeja u jednom periodu života tumačiće i Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.

Kurir.rs

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Kurir

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja