NaslovnaVESTIPS: Teroristo Kurti, nećeš uplašiti porodicu Vučić!

PS: Teroristo Kurti, nećeš uplašiti porodicu Vučić!

Takozvani “kosovski premijer” Aljbin Kurti i njegov “ministar” Dželjalj Svečlja nastavljaju da iznose gnusne laži na račun Srbije i porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Niko ne može tako nisko i podlo, kao što može Kurti, ali ništa drugo i ne može da se očekuje od teroriste koga su 2000. godine pustili na slobodu dosovci i lažni desničari. Prvo je terorista Kurti vređao ćerku Aleksandra Vučića, pa je pokušao da ubije srpsku decu na Božić, onda je dugim cevima na Vidovdan nasrnuo na Danila Vučića i sada je ponovo udario na Danila kao što ume samo terorista i psihopata”, navode iz Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin, i dodaju:

“Mi iz Pokreta socijalista poručujemo Aljbinu Kurtiju da se Srbi ne plaše terorista, baš kao ni porodica Vučić, poručujemo Kurtiju da prestane da lovi našu decu. 

Nećeš zastrašiti porodicu Vučić, baš kao što nećeš isterati Srbe sa prostora Kosova i Metohije. To što su te Đinđić i Koštunica pustili iz zatvora ne umanjuje činjenicu da si terorista, a kakav si psihopata to vidimo svakog dana. Bolje bi ti bilo da konačno pustiš srpske lekove i medicinsku opremu, tebi su, Kurti, lekovi najpotrebniji”, poručili su iz Pokreta socijalista.

 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja