NaslovnaVESTIStojković poručuje - Kurti je terorista koji sprovodi progon i ubijanje Srba!

Stojković poručuje – Kurti je terorista koji sprovodi progon i ubijanje Srba!

Predsednik Svepravoslavnog nacionalnog saveta Miloš Stojković oštro je osudio lažne optužbe i napad teroriste Kurtija na porodicu Vučić i predsednikovog sina Danila Vučića

– Jedini koji sprovodi i poziva na progon i ubijanje je upravo terorista Kurti, a ovim je pokazao da teroristi nemaju bontona i savesti, pa napadaju i lažno optužuju porodice i decu. Siguran sam da ove lažne optužbe neće zastrašiti našeg predsednika i njegovu porodicu koja je uvek bila podrška svakom Srbinu, Gorancu, Romu i svim dobronamernim ljudima na Kosovu i Metohiji – istakao je Stojković i dodao da je sramota što svi predstavnici opozicionih stranaka ćute dok Kurti napada i optužuje porodicu predsednika i njihove otadžbine.

– Time samo još jednom pokazuju da bi Srbija sa njima, ne daj Bože na čelu, bila samo kolonija u kojoj bi odlučivali ambasadori i svi najgori srpski neprijatelji. Danilo Vučić je primer čestitog Srbina, kao i cela njegova porodica – zaključio je predsednik Svepravoslavnog nacionalnog saveta Miloš Stojković.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja