NaslovnaSTARSZagrebčanin prodaje dve karte za prijin koncert za 10.000 evra

Zagrebčanin prodaje dve karte za prijin koncert za 10.000 evra

Foto: Petar Aleksić, Printscreen/društvene mreže

Aleksandra Prijović (28) iznenadila je mnoge sa četvrtim rasprodatim koncertom u zagrebačkoj Areni. S obzirom na to da se karte više ne mogu kupiti pojavili su se razni oglasi.

Aleksandra Prijovićfoto: Printscreen

Jedna osoba je ponudila svoje karte za čak 10.000 evra.

– 2x karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cena po ulaznici 5.000 evra. Generalno, idem na koncert, ovo je cena po kojoj bih se rastao od ulaznica, ko želi i može platiti, tu sam – napisao je kreator oglasa, koji se proširio društvenim mrežama.

Aleksandra Prijovićfoto: Printscreen/društvene mreže

Bilo je i onih koji su zaista prodavali karte pa je njihova cena varirala između 75 i 150 evra.

Podsetimo, Aleksandra je u Hrvatskoj glavna tema od kad je rasprodala četiri zagrebačke Arene. Time je postala najmlađa pjevačica koja je rasprodala više od jedne Arene. U sklopu turneje “Od istoka do zapada” tri večeri je pevala i u Beogradu, a zakazala je koncerte i u Sarajevu, Tuzli, Nišu…

Njeni koncerti izazvali su buru među hrvatskim poznatim ličnostima, a Tonči Huljić je poručio da je voće iz tuđeg vrta uvek slađe, dok je narod oduševljen.

Aleksandra Prijovićfoto: Petar Aleksić

“Pa ova žena da prodaje zimske kapute na plaži u Omišu u osmom mesecu i to bi rasprodala”, napisao je jedan od Aleksandrinih pratilaca, dok je drugi dodao da “nema Prije da se vrati iz Zagreba do Nove godine”, aludirajući da će pevačica zakazati i peti koncert.

Kurir/ 24sata

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

Kurir

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja