NaslovnaPLANETABračni par sakrio svoje blizance, ubrzo je Hamas zakucao na vrata! Svet...

Bračni par sakrio svoje blizance, ubrzo je Hamas zakucao na vrata! Svet zenemeo pred sudbinom izraelske porodice!

Pripadnici ekstremističkog Hamasa ubili su Itai i Hadara Berdičevskog u njihovoj kući u Kfar Gazi, ali su nesrećni roditelji prethodno uspeli da sakriju svoje desetomesečne blizance i spasu ih sigurne smrti.

Vojnici Hamasa provalili su u kuću mladog izraelskog para u komuni na jugu Izraela. Ipak, oni su pre dolaska terorista uspeli da sakriju svoje desetomesečne blizance koji su kasnije prinađeni živi.

Itai i Hadar Berdičevski napadnuti su u svojoj kući u Kfar Gazi, komuni na jugu Izraela koja se nalazi oko pet kilometara istočno od Gaze.

Roditelji su bebe sakrili u kući, pokušali da zaustave napadače, ali su oboje ubijeni, prenosi Njujork post. Četrnaest sati kasnije, izraelski vojnici pronašli su nepovređene bebe i predali ih baki.

Broj žrtava Hamasovog napada već je premašio 1.000 na obe strane. Najmanje 260 ljudi ubijeno je u masakru na muzičkom festivalu Supernova nakon što su teško naoružani teroristi paraglajderom preleteli granicu pojasa Gaze.

 

Young Israeli couple Itai and Hadar Berdichevsky were tragically murdered by Hamas terrorists in their home in southern Israel. Before their deaths, they managed to hide their 10-month-old twins in a bomb shelter. The babies were rescued by Israeli… https://t.co/28VyyJopVx

— AM1_NEWS (@am1_news) October 10, 2023

 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja