NaslovnaHRONIKADeca prijavila tuču policajcu: Detalji tuče u školi u Čačku

Deca prijavila tuču policajcu: Detalji tuče u školi u Čačku

U Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku, trojica učenika lakše su povređena u tuči koja se danas dogodila, veće povređivanje tinejdžera sprečio je školski policajac kog su druga deca obavestila, saznaje Informer.

Kako Informer nezvanično saznaje tuča se dogodila danas oko 10 za vreme odmora. 

– Posvađala su se četvorica tinejdžera na odmoru, a potom su se i potukli. Drugi učenici su odmah obavestili školskog policajca. Kada se on pojavio tinejdžeri su odmah prestali, a neki su odmah razbežali- rekao je izvor Informera dodajući da je izuzetno bitno to što su drugi učenici pravilno odreagovali i slučaj prijavili policajcu. 

Policijska patrola ubrzo je stigla u školu i razgovaral sa decom kako bi se otkrilo šta je prethodilo tuči, kao i koliko je njh učestvovalo. 

– Obavešteno je i nadležo tužilaštvo te je rad još uvek u toku. Shodno nalozima tužilaštva policija će postupati dalje – rekao je naš sagovornik.

Foto: printscreen/pixels


 

Podsetimo, u sukobu četvorice učenika trojica su sa lakim telesnim povredama primljena u Urgentno-prijemnoj službi Opšte bolnice i kasnije puštena na kućno lečenje.

“Na Urgentno-prijemnu službu primljena su tri pacijenta starosti 18 godina, stabilnih vitalnih parametara. Nakon što su im konstatovane lake telesne povrede, sva trojica su puštena na kućno lečenje”, saopštila je ranije PR služba Opšte bolnice u Čačku.

Direktor škole Mirko Lazović rekao je ranije da je u školi za vreme velikog odmora došlo do koškanja jedne grupe učenika. 

“Dežurni nastavnik je intervenisao, mi imamo i školskog policajca i preduzimamo sve što je po pravilniku. Neke učenike smo poslali na urgentno da se pregledaju kod lekara, ali se radi o lakim telesnim povredama. Sprovodimo mere i videćemo u narednim danima šta i kako dalje”, rekao je direktor škole Mirko Lazović.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja