NaslovnaVESTIMančmelou muljaža! Čuveni srpski slatkiš se povlači iz prodaje: Evo i zašto!

Mančmelou muljaža! Čuveni srpski slatkiš se povlači iz prodaje: Evo i zašto!

Posle vesti da Hrvatski Konzum povlači naš mančmelou iz prodavnica, proveravali smo u kompaniji detalje.

Jaffa Crvenka donela je odluku da zameni Munchmallow 105g i 210g sa rokom trajanja do 15.2.2024. svežim proizvodima, zbog izmenjenog ukusa na pojedinim proizvodima, a svi proizvodi su potpuno zdravstveno bezbedni za upotrebu.

– Zamena proizvoda je skoro u potpunosti završena i na policama u Srbiji i regionu se nalaze proizvodi u novoj ambalaži “Sav od Igre˝ -navedeno je iz Jafe.

Jaffa Crvenka ozbiljnu pažnju poklanja kontroli kvaliteta i bezbednosti, a kako bi u potpunosti bila sigurna u ispravnost proizvoda, zajedno sa akreditovanim laboratorijama kontinuirano sprovodi i obimna dodatna laboratorijska ispitivanja, ističu.


Foto: printskrin


 


Konzum je obavestio kako s polica svojih trgovina povlači proizvode Munchmallow family 210g i Munchmallow 105g. Obaveštenje se odnosi na sve proizvode čiji su rokovi trajanja zaključno s 15. februara sledeće godine. Proizvođač je Jaffa d.o.o Crvenka, Maršala Tita 245, 25220 Crvenka, Republika Srbija.

Objasnili su kako su razlog povlačenja promenjena svojstva proizvoda. Iz Konzuma su zamolili kupce da provere jesu li kupili navedeni proizvod, odnosno da ga donesu u najbližu Konzumovu prodavaonicu, gde će im biti vraćen novac.

– Izvinjavamo se kupcima na neprijatnosti, ali u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti – zaključili su.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja