NaslovnaSTARSOgnjen Amidžić traži najgluplje ime za dete

Ognjen Amidžić traži najgluplje ime za dete

Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica i koleginica Mina Naumović postaće roditelji za nekoliko meseci. Lepa Mina je u četvrtom mesecu trudnoće, a Ognjen ne krije koliko su srećni što će dobiti prinovu, kao i da je venčanje već zakazano.

Ognjen Amidžićfoto: FOTO KURIR

Ognjen će uskoro postati otac po drugi put, a od svojih brojnih pratioca na društvenoj mreži Tviter poželeo je da čuje mišljenje na jako interesantnu temu. Naime, pretpostavlja se da voditelj već smišlja koje bi imeo mogao da da svom drugom detetu, zbog čega je od svojim pratioce želeo da čuje koje je to najgluplje ime koje može da se da.

Komentari su se nizali kao ludi, a po Ognjenovoj rekaciji može da se zaključi da su neki od odgovora i njega iznenadili i da to nije mogao ni da zamisli da će pročitati ispod svoje objave.

najgluplje ime koje mozete dati detetu je?


— ognjen amidzic (@OAmidzic) October 8, 2023

Da li voditeljski par želi prinovi da dodeli neko specifično i originalno ime ili je Ognjen samo želeo da vidi koliko daleko ide ljudska mašta, ostaje da saznamo u nekom od njegovih novih oglašavanja.

Ognjen Amidžić, Mina Naumovićfoto: screenshot Pink tv

Inače, pošto će Ognjen i Mina za nekoliko meseci postati roditelji, rešili su da u potpunosti preurede luksuzni stan na Dorćolu, gde su živeli. Budući da rade i na sobi za bebu, Mina i Ognjen su se privremeno iselili iz svog stana.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:58

VENČANJE JE ZAKAZANO! Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL

Kurir

share Kurir link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja