NaslovnaHRONIKAOvo je saučesnik u ubistvu rudara! Priznao da je za zločin dobio...

Ovo je saučesnik u ubistvu rudara! Priznao da je za zločin dobio 100 evra i 5.000 dinara!

Tinejdžer Miloš P. (17) priznao je da je sa rođakom Srećkom M. (25) učestvovao u ubistvu rudara Dejana Paunovića (33) u okolini Majdanpeka i da je od njegove supruge Slađane (28) dobio 100 evra i 5.000 dinara!

Kako je Informer ranije objavio, upravo je ovaj tinejdžer bio ključan za otkrivanje Dejanove sudbine, jer je prilikom jednog izlaska u pripitom stanju ispričao društvu šta je uradio.

–  On se, posle dva meseca od zločina, izlanuo pred nekoliko ljudi sa kojima je jedne noći pio. Tada je jedna osoba, koja je bila tu, sve prijavila policiji. Od tog trenutka krenula je istraga kojom se došlo do šokantnog saznanja da Dejan nije stradao u saobraćajnoj nesreći, već da je svirepo ubijen po nalogu supruge – otkrio je naš sagovornik iz istrage.

Maloletnik je i u tužilaštvu potvrdio tu priču i detaljno opisao zločin:

– Bio je potpuno hladan tokom saslušanja. Rekao je da ga je baš briga, jer je zaradio 100 evra i 5.000 dinara (!?)

S druge strane, Slađanin ljubavnik je samo delimično priznao šta se desilo. On je pokušao da odbrani osumnjičenu i nije direktno ukazao na to da ga je ona nagovorila da usmrti supruga, inače njegovog bliskog prijatelja.

Ucveljena udovica je negirala umešanost u Dejanovo ubistvo, ali je navodno izjavila da je on bio nasilan prema njoj i deci. Svo troje su “pali” na poligrafu prilikom testiranja.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja