NaslovnaVESTIPalma: Bečki fijakeri voziće gospodu- srpske poljoprivrednike

Palma: Bečki fijakeri voziće gospodu- srpske poljoprivrednike

U Skupštini grada Jagodine je održana konferencija za novinare povodom odlaska delegacije od 300 članova u Beč, a koja će u glavnom gradu Austrije boraviti od 11. do 13. oktobra

 U delegaciji su poljoprivrednici, prosvetni radnici, vaspitači i lekari. Organizator ovog putovanja je Skupština grada Jagodina, sav trošak platili su donatori. Na čelu ove delegacije je predsednik Jedinstvene Srbije, predsednik Parlamentarne grupe srpsko- austrijskog prijateljstva u Skupštini Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma.  

Foto: Informer


 

Marković je naglasio da ne postoji jagodinsko selo iz kog 80 odsto poljoprivrednika nije putovalo u organizaciji grada. Rekao je da su u delegaciji lekari, prosvetni radnici i vaspitači jer imaju velike zasluge za obrazovanje naše dece. Marković je najavio da će poljoprivredni proizvođači posetiti farmu sa preko 300 krava i da će 30 fijakera Bečom voziti srpske poljoprivrednike.  

U Beču će predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma, imati sastanke sa austrijskim poslanicima. 

Konferenciji za štampu su pored Dragana Markovića Palme prisustvovali i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević, gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović kao i predstavnici poljoprivrednika, lekara i vaspitača koji su u sastavu delegacije koja putuje u Beč.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja