NaslovnaHRONIKAPlatila švaleru da joj ubije muža, pa kukala da je trpela nasilje?!

Platila švaleru da joj ubije muža, pa kukala da je trpela nasilje?!

Slađana Paunović (28) iz Klokočevca kod Majdanpeka, koja je uhapšena zbog sumnje da je u avgustu angažovala ljubavnika i njegovog maloletnog rođaka da joj ubiju muža Dejana (33), negirala je zločin na saslušanju kod tužioca.

Čak je i kukala da ju je Dejan, s kojim ima četvoro male dece, tukao i zlostavljao u braku?!

Kako smo saznali od izvora iz istrage, u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu su, pored Slađane, saslušani i njen ljubavnik Srećko M. (25) i njegov rođak M. P. (17), ali njih dvojica su, za razliku od nje, priznali zločin i do detalja opisali kako su početkom avgusta nasmrt pretukli nesrećnog Dejana i zapalili ga.

– Svo troje uhapšenih terete se za teško ubistvo. Slađana je negirala umešanost u zločin i tvrdila je da ju je muž Dejan fizički zlostavljao i tukao nju i decu, što će dalje biti predmet provere. Srećko M. i maloletni M. P. su priznali krivična dela. Za četvrtak, 12. oktobar, zakazana je ekshumacija tela ubujenog  Dejana, s bzirom na to da nakon ubistva, na zahtev supruge, nije urađena obdukcija – kazala nam je Ksenija Branković, glavni tužilac u Negotinu.


Foto: Printcreen/facebook


Dejan je zverski ubijen, pa spaljen


Inače, pre dva meseca, kad je Dejanovo telo nađeno u izgoreloj “ladi nivi” u šumi pored pešačkog mosta, niko nije ni slutio da je ubijen. Mislilo se da je sleteo sa šumskog puta u jarak i da je stradao u zapaljenom džipu. Istrage nije bilo, a javnost je bil potresena tužnom sudbinom njegove udovice Slađane, koja je ostala sama sa četvoro dece, pa su humani ljudi skupili čak 3,5 miliona dinara da joj se kupi kuća u Donjem Milanovcu.

Na dan kad je trebalo da se potpišu ugovori za kuću, krajem prošle sedmice usledio je šok! Slađana je uhapšena zbog sumnje da je ljubavniku Srećku i njegovom rođaku dala 100 evra i 5.000 dinara da joj ubiju muža. Oni su ga sačekali na šumskom putu, u povratku sa posla, pa su ga motkama nasmrt pretukli, stavili ga u “ladu” koju su polili benzinom i zapalili i gurnuli u jarak. 

Za zločin se saznalo tek pošto se maloletni Srećkov rođak pijan požalio jednom prijatelju da je ubio

Dejana za male pare i da Slađana neće da mu isplati još novca. Taj prijatelj je to ispričao Dejanovom bratu Zlatku, a ovaj je pozvao policiju. Svo troje uhapšenih su pali na poligrafu, pa su Srećko i njegov rođak priznalli zločin.  

     

 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja