NaslovnaVESTISvaka čast Vučiću! Pohvale i na N1: Srbija najbrže evakuisala svoje građane...

Svaka čast Vučiću! Pohvale i na N1: Srbija najbrže evakuisala svoje građane iz Izraela! (VIDEO)

Institucije Srbije sjajno su reagovale i najbrže pomogle svojim državljanima u Izraelu. Potvrda i pohvale za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čula se na tajkunskoj televiziji „N1“, prilikom gostovanja urednika „Nove S“ Slobodana Georgieva.

Voditeljka „N1“ upitala je Georgieva da li su instucije Srbije dobro reagovale i stvarno najbrže pomogle svojim državljanima u Izraelu, a na to je on potvrdno odgovorio.

– Da, oni su pomogli najbrže što su mogli, mislim da je samo nekoliko kompanija juče prevozilo putnike! – rekao je Georgiev.

Voditeljka je istakla da su samo američki i naši avioni poleteli iz Izraela, te da su brojne zemlje otkazale svoje letove.

– Mislim da to ima veze i sa dobrim odnosima koje ova vlast ima sa Vladom u Izraelu! Nije to prvi put, sećamo se i kad je bio kovid da je postojala brza reakcija i da smo brzo evakuisali ljude iz zemalja gde su se zatekli! Vidim u vestima da su svi ljudi vraćeni – zaključio je urednik „Nove S“.

SVAKA ČAST VUČIĆU! POHVALE I NA N1: SRBIJA NAJBRŽE EVAKUISALA SVOJE GRAĐANE IZ IZRAELA!

Voditeljka N1: Možemo li da kažemo da su institucije Srbije dobro reagovale i stvarno najbrže pomogle svojim državljanima u Izraelu?

Slobodan Georgiev – Nova S: Da, oni su pomogli najbrže… pic.twitter.com/TbTd4BpZbI

— Detektor laži (@LaziDetektor) October 9, 2023

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja