NaslovnaSTARSTonči Huljić o PETOM koncertu Aleksandre Prijović u Hrvatskoj

Tonči Huljić o PETOM koncertu Aleksandre Prijović u Hrvatskoj

Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Pevačica Aleksandra Prijović nakon tri spektakularna koncerta u beogradskoj Štark Areni, zakazala je 4. koncert u Areni u Zagrebu, da bi samo nekoliok dana kasnije hrvatski mediji objavili i da je taj koncert rasprodat.

Iako je napravila pravi presedan u Hrvatskoj prodajom karata, tamošnji pevači čini se kao da ćute, pa joj je tako jedino Jelena Rozga čestitala na uspehu.

Poznati muzičar Tonči Hulji sada se ovim povodom oglasio i dao svoj sud o fenomenu koji se zove Aleksandra Prijović.

– Rasprodaje i Dino Merlin… Mislim da će Aleksandra imati i petu… To se tako zalomi. Voće iz tuđeg vrta je uvek slađe – rekao je kratko Huljić za hrvatski portal “Sloboda”.

Tonči Huljićfoto: Kurir televizija

Podsetimo, pevačica Aleksandra Prijović nedavno je najavila četvrti koncert u Areni u Zagrebu, da bi samo par dana kasnije hrvatski mediji objavili i da je taj koncert rasprodat.

Nakon tri beogradske Arene, dva zakazana koncerta u hali Čair i četiri rasprodata u Areni Zagreb, Aleksandrini fanovi su na društvenim mrežama uputili pregršt čestitki na “zasluženom uspehu”, ali i napravili nekoliko šala na njen račun.

“Pa ova žena da prodaje zimske kapute na plaži u Omišu u osmom mesecu.. i to bi rasprodala”, napisao je jedan od Aleksandrinih pratilaca”, dok je drugi dodao da “nema Prije da se vrati iz Zagreba do Nove godine”, aludirajući da će pevačica zakazati i peti koncert.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

Kurir

share Kurir link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja