NaslovnaSTARSBRENA PEVAČA NA GEJ VENČANJU ZA 30.000 evra,Bračni par potrošio jos 20.000...

BRENA PEVAČA NA GEJ VENČANJU ZA 30.000 evra,Bračni par potrošio jos 20.000 evra

Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

Lepa Brena je pevala na gej venčanju na Palma de Majorki, što je mladence koštalo čak 50.000 evra. Naime, na večnu ljubav jedno drugome su se zakleli arhitekta iz Hrvatske i stilista iz Srbije.

Lepa Brena, Gej svadbafoto: Instagram/stefan_relic

Pevačica je na veselje došla na poziv Beograđanina, koji godinama gradi karijeru u svetskoj modnoj industriji, a koji je s partnerom već 10 godina u vezi. Kako smo saznali, za ovaj angažman je dobila 30.000 evra, ali mladenci su potrošili još 20.000. S Brenom je putovao ceo njen bend.

Lepa Brena, Mladencifoto: Instagram/stefan_relic, Printskrin/Instagram

Upravo venčani par joj je obezbedio kraljevski tretman – na aerodromu “Nikola Tesla” u Surčinu, odakle je poletela, čekao ju je privatni avion, a šest dana je bila na ostrvu, u luks hotelu u kom noć van sezone košta 500 evra. Mladenci nisu žalili novac, jer je stilista iz Srbije vatreni pevačicin fan još od malih nogu. Prema rečima našeg izvora upućenog u detalje ovog venčanja, njemu je bila želja da mu Brena zapeva na svadbi i to mu se sad ostvarilo. O veselju para i dalje se priča, a najveća balkanska zvezda je doprinela da ugođaj bude kompletan. Ona je pevala sat i po, a domaćini su repertoar prepustili pevačici jer obožavaju sve njene hitove.

Lepa Brenafoto: Privatna Arhiva

Zabavi su prisustvovali članovi njihovih porodica i prijatelji iz celog sveta. Svima je bilo organizovano druženje i razgledanje grada. Svadba je bila upriličena u kvartu u kom kuće imaju Majk Daglas i Džordž Kluni i gde se ukrštaju planinska i morska klima.

Lepa Brenafoto: Privatna Arhiva

Stilista je Brenu angažovao još pre nekoliko meseci, a kako pričaju njihovi prijatelji, imao je nameru da čak pomeri venčanje ukoliko tog dana bude zauzeta. Sve se poklopilo i ona je prisustvovala zabavi, a nakon nastupa nastavila je da uživa u veselju. Njihovi gosti su bili oduševljeni Brenom, koja je bračnom paru poželela mnogo sreće u daljem životu. Pozvali smo pevačicu kako bismo čuli i njene utiske, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Ljiljana Stanišić

00:55

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović

Kurir

share Kurir link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja