NaslovnaHRONIKACrna udovica dobila dvoje dece sa ljubavnikom! Isplivali novi detalji jezivog ubistva...

Crna udovica dobila dvoje dece sa ljubavnikom! Isplivali novi detalji jezivog ubistva u Klokočevcu

Slađana Paunović (28), udovica koja je 5. avgusta naručila ubistvo supruga Dejana (33), dvoje od ukupno četvoro dece dobila je sa ljubavnikom Srećkom M. (25) koji je osumnjičen da je zajedno sa maloletnim rođakom Milošem P. (17) usmrtio nesrećnog rudara iz sela Klokočevac kod Majdanpeka!

To su otkrile komšije nastradalog Paunovića koje tvrde da je on sve to znao, ali da ih je sve zajedno gajio bez reči prigovora.  

– Dejan i Slađana su se intenzivno družili sa Srećkom. Nije bilo slavlja da ga nisu zajedno obeležili, stalno su bili zajedno. Dejan je znao sve, tačnije čuo je, ali valjda nije bio siguran. Drugo i četvrto dete po starosti nisu njegovi, jasno se vidi po liku, svi su to znali. Najmlađa devojčica ima osam meseci i još se ne razaznaje na koga tačno liči, ali drugo dete, dečak, isti je Srećko – kaže jedna komšinica i dalje u neverici da se baš u njihovom selu dogodio ovako jeziv slučaj čiji je glavni akter Slađana.

Podsetimo, isprva se ovaj slučaj vodio kao saobraćajna nesreća u kojoj je Paunović stradao. Dva meseca kasnije ispostavilo se da je ucveljena udovica prikrila zločin, uz pomoć najboljeg muževljevog prijatelja, a svog ljubavnika, i njegovog rođaka.

Njih dvojica su priznali pred tužiocem da su ubili i zapalili Dejana, za razliku od Slađane.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja