NaslovnaPLANETAKritično u nuklearnim objektima! Stigle strašne vesti iz Rusije, na Izrael će...

Kritično u nuklearnim objektima! Stigle strašne vesti iz Rusije, na Izrael će svi zaboraviti ako ovo krene!

Zapadne specijalne službe pripremaju ukrajinske diverziono-terorističke grupe za napade na nuklearne objekte Rusije, rekao je direktor Ruske spoljnoobaveštajne službe Sergej Nariškin.

– Zapadne specijalne službe pripremaju ukrajinske borbene diverziono-terorističke grupe za napade na nuklearne objekte Ruske Federacije. To je utvrđeno. Naravno, takve napade su sprečile naše specijalne službe. Bilo je pokušaja da se nanese šteta Kurskoj, Smolenskoj i Zaporoškoj nuklearki – rekao je Nariškin na marginama 53. zasedanja saveta rukovodilaca organa bezbednosti i specijalnih službi ZND.

Nariškin je rekao i da će pomoć Ukrajini postati jabuka razdora u SAD uoči predsedničkih izbora. Prema njegovim rečima, ukrajinska tema postaje sve toksičnija uoči izbora, a raskol se pravi između onih koji žele da Amerika bude napredan država koja rešava probleme običnih Amerikanaca i onih koji su spremni, pošto su okoreli rusofobi, da prenebregnu suštinske interese Amerikanaca.

– Ostavka predsednika Predstavničkog doma američkog Kongresa je odlična ilustracija štetnog kursa Vašingtona u Ukrajini – istakao je ruski zvaničnik.

On je rekao da kontakti između specijalnih službi Rusije i Zapada u cilju borbe protiv terorizma postoje ali se obim tih kontakata drastično smanjio.

 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja