NaslovnaVESTIKurtijevi mediji podržali Aleksića, Ćutu, Lutovca i Mariniku! Moramo se izboriti za...

Kurtijevi mediji podržali Aleksića, Ćutu, Lutovca i Mariniku! Moramo se izboriti za sankcije Vučiću! (FOTO)

Mediji Aljbina Kurtija po ko zna koji put stali su na stranu prozapadne opozicije u Srbiji i time pokazali a se na sve načine trude naneti štetu i predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću i za sve što se dešava okriviti njega.

Kako se može videti na fotografiji, pozivaju na uvođenje sankcija predsedniku Vučiću, a to se da zaključiti iz samog naslova. 


Foto: printscreen


 


 

“Opozicija u Srbiji piše Borelju pismo: Aleksandar Vučić i njegovi saveznici, treba preduzeti sve moguće mere”, preneo je prištinski medij “Gazeta ekspres” i ovim pružio podršku NATO opoziciji koja je pisala pismo Borelju. 

“Očigledna je politička i lična odgovornost Aleksandra Vučića za sadašnju situaciju. Stoga njemu i njegovim najbližim političkim saveznicima treba izreći svaku moguću meru“.

Kada ne bismo znali ko je stavio potpis ispod pisma koje sadrži ovu rečenicu, a tiče se događaja u Banjskoj i situacije na Kosovu i Metohiji, prvo bismo pomislili da je to ni manje ni više nego Aljbin Kurti, ili možda Vjosa Osmani, eventualno Dželjalj Svečlja. Međutim, ova rečenica deo je pisma koje su juče potpisali i Žozepu Borelju, visokom predstavniku Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost, poslali lideri prozapadne NATO opozicije u Srbiji – Zoran Lutovac, Miroslav Aleksić, Pavle Grbović, Zdravko Ponoš, Dragan Đilas, Nebojša Zelenović i Radomir Lazović.

Jedna jedina mantra opozicije postoji! Sve na štetu svoga naroda i zemlje Srbije! 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja