NaslovnaSTARSLuna Đogani objavila emotivnu fotografiju prvog susreta Mie I Lane

Luna Đogani objavila emotivnu fotografiju prvog susreta Mie I Lane

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Miljković je danas stigao u porodilište GAK “Narodni front” po suprugu Lunu Đogani i njihovu drugu ćerku Lanu, koja je nedavno došla na svet.

Luna i Marko su izašli zajedno sa ćerkom Lanom petnaest minuta kasnije i poljubili se pred okupljenim fotoreporterima i predstavnicima sedme sile. Luna takođe nije skidala osmeh s lica i sve vreme je snimala izlazak iz bolnice, a mala Lana je bila uplakana.

– Sve je dobro, hvala vam, super je beba, ali sad moramo da žurimo kući jer nas Mia čeka – rekla je kratko Luna Đogani.

Nakon što su stigli u svoj porodični dom prvo se oglasio Marko, a sada se oglasila i Luna na svom Instagram profilu i emotivnom porukom otkrila kako je prošao sestre Mie i Lane:

Marko Miljkovićfoto: Printskrin/Instagram

– Strahovala sam na reakciju Mie na beba Lanu, ali posle današnjeg susreta, moje srce je mirno i spokojno! Mia ne da će biti najbolja sestra na svetu nego će mami i tati sve da pomaže! Od tolike ljubavi već prvi dan, Mia nas je oborila s nogu. Brinula sam ali sada znam da sam donela najbolju moguću odluku jer sam joj rodila najboljeg prijatelja do kraja života! – napisala je Luna.

Podsetimo, bivša rijaliti igračica porodila se u Narodnom frontu 4.10, beba je teška 3 kilograma i 600 grama, a dugačka je 53 cm.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

Marko Miljković vrišti od sreće zbog rođenja ćerke Lane

Kurir

share Kurir link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja