NaslovnaSTARSPoznate ličnosti koje su se lečile na psihijatriji

Poznate ličnosti koje su se lečile na psihijatriji

Foto: Ana Paunković, Shutterstock

Uz život javnih ličnosti uvek se vezuje novac, glamur i velika medijska pažnja, a iako često na prvi pogled sve deluje idilično, poznati neretko prolaze kroz različite životne izazove sa kojima često ne umeju da se nose. Upravo zbog toga, mnogi su rešenje potražili na psihijatrijskim ustanovama.

Bojan Tomović nedavno je ponovo dospeo u žižu interesovanja kada je pred kamerama progovorio o bipolarnom poremećaju i depresiji sa kojom se već godinama bori. Pažnju je privukla i izjava u kojoj ističe da je veoma tužan što napušta bolnicu.

Bojan Tomovićfoto: Privatna Arhiva

– Upravo sam izašao iz psihijatrijske bolnice i beskrajno sam tužan, jer se vraćam među nepregledane. Vraćam se tamo gde sam se razboleo, a kažu da ne možeš ozdraviti u sredini u kojoj si oboleo. Dvanaest dana zaredom su mi strujom protresli mozak, ne bi li pokrenuli hormon sreće i tako ublazili hroničnu, bipolarnu depresiju. Ja sam, kažu, jedini pacijent koji je plakao kad je izlazio iz ludnice, jer znam gde se vraćam, a tamo sam svoj među svojima. Niko te ne osuđuje, ne vređa i ne ponižava, svi imamo razumevanja jedni za druge, tako da će mi faliti moji cimeri koji su zapravo psihički ranjeni ljudi, a nikako agresivni ludaci kao što mnogi misle na ovom Balkanu – izjavio je pevač za domaće medije.

Nakon što je pre nekoliko dana na parkingu jednog prestoničkog splava pretučena, bivša zadrugarka Deniz Dejm, završila je na nekoliko dana u psihijatriji. Dejm se ranije požalila pratiocima da svakodnevno trpi uvrede od hejtera, da danima ima košmare, kao i da je pod stresom. Nakon nemilih događaja starleta je napustila Beograd, a šta će se nadalje dešavati ostaje nam da ispratimo.

Deniz Dejmfoto: Kurir Televizija

Još jedan rijaliti učesnik Fran Pujas završio je, pre više od mesec dana, u klinici za psihijatriske bolesti “Dr Laza Lazarević”, na kojoj mu je određena terapija. Fran je imao ozbiljne probleme sa bolestima zavisnosti, pa mu nije preostalo ništa drugo nego da pomoć potraži od stručnog lica.

Fran Pujasfoto: Printscreen/Premijera

Milena Kačavenda otkrila je da je bila u psihijatrijskoj ustanovi, kao i da je fotografije koje su tamo nastale poslala kumi Ani Ćurčić koja ju je istim ucenjivala.

Milena Kačavendafoto: Printscreen/Twitter, Antonio Ahel/ATAImages

– Moj život ima crnu stranu. Stojim iza svega što sam prošla. To su niski udarci. Ana je imala priliku da mi se sveti i pre ulaska mog ovde. Ja sam tu fotografiju poslala na šest adresa prijateljima. Fotografija je iz bolnice i znam da ju je ona dala. Nije ružno biti u bolnici na psihostabilizaciji. To na glavi služi za stimulaciju serotonina na mozgu – rekla je Kačavenda u “Zadruzi”.

Miljana Kulićfoto: Ata images

Jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica na Balkanu, Miljana Kulić, na psihijatriji je hospitalizovana više puta. Poznato je da joj je određena terapija, a sada se tokom njenog učešća u “Eliti” opet povela priča o psihičkom stanju učesnice.

Njena rijaliti koleginica Anita otkrila je Janjušu da će Miljana za malo više od mesec dana završiti iza rešetaka, misleći na suđenje koje je ona navodno imala sa Matorom i Markom Đedovićem.

-Karijera u ludari za petnaest dana. Miljana 15. novembra ide u ludnicu, mesec dana na veštačenje, pa zatvor – pričala je svojim cimerima u rijalitiju Anita.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

00:10

Bojan Tomović i crni humor u bolnici

Kurir

share Kurir link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja