NaslovnaSTARSStanijin bivši Marko se ne razdvaja od pevačice Elektre Elit

Stanijin bivši Marko se ne razdvaja od pevačice Elektre Elit

Transrodna pevačica Elektra Elit u sredu je otputovala u Crnu Goru kod bivšeg dečka Stanije Dobrojević, Marka Markovića. Kako saznajemo, njih dvoje se nisu razdvajali u Podgorici, a dokaz su i paparaco fotografije na kojima se jasno vidi da su u prisnom odnosu.

– Elektra je odsela u jednom od najskupljih hotela u koji je pravo sa aerodroma odvezao nekadašnji učesnik Zadruge. Više puta je viđen kako odlazi kod nje u hotel i sede u restoranu. Svaki put su odatle zajedno izlazili u grad i provodili zajedno po 10 sati. Elektra je navodno na Crnogorskom primorju snimala spot za novu pesmu jer je povela sa sobom tim svojih saradnika, uključujući i Dejana Milićevića – otkriva naš izvor i dodaje da joj je Marko bio na raspolaganju bulvalno za sve.

foto: FOTO KURIR

– Uslikani su zajedno na aerodromu, a potom u lobiju hotela. Očigledno je da su više od saradnika budući da su zajedno putovali nedavno u Berlin. Svi se pitaju zašto je Elektra izabrala baš Crnu Goru za snimanje pored toliko mesta, ali činjenica je da je Marko umešao svoje prste. Tog dana kad je odlazila, trebalo je da izađe njena nova pesma koju je povukla i pomerila datum u poslednjem trenutku – govori izvor.

Elektra elitefoto: FOTO KURIR

Elektra je danas doputovala u Srbiju gde će boraviti više od mesec dana i samim tim će izaći iz višemesečne ilegale.

Kurir.rs

Kurir

share Kurir link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja