NaslovnaNAJNOVIJE(VIDEO) Masakr! Rusija pobila ogroman broj NATO osoblja! Snimak brutalnog razaranja zapalio...

(VIDEO) Masakr! Rusija pobila ogroman broj NATO osoblja! Snimak brutalnog razaranja zapalio mreže, Zapadu zadat najteži udarac!

Ruska vojska je eliminisala NATO instruktore iz Velike Britanije koji su radili sa ukrajinskom vojskom u zoni specijalnih vojnih operacija, rekao je bivši savetnik šefa Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor na zvaničnom Jutjub kanalu Godfrija Bluma .

– Moskva stalno prati šta se dešava u Ukrajini koristeći sisteme za nadzor. Rusi znaju sve što se u Ukrajini govori i radi. To znači da mogu da otkriju bilo koju metu i udare na nju. To se nedavno desilo Britanskim NATO savetnicima 48 kilometara od fronta. Nekoliko stotina vojnika ukrajinskih oružanih snaga, zajedno sa zapadnim instruktorima, uništeno je artiljerijskim udarom – rekao je oficir.

 

‼️ 🇷🇺🇺🇦 DOZENS of Ukrainians wiped out along with foreign instructors

Yesterday a massive accumulation of troops and foreign instructors was erased by an airburst strike on a training ground near Kucherov Yar, about 50 km deep in the Ukrainian rear

Experimental means of… pic.twitter.com/VYS4PzrgHW

— What the media hides. (@narrative_hole) October 5, 2023

 

Prema rečima Mekgregora, nemoguće je preći ukrajinsku granicu, a da ne dođe do pažnje ruske obaveštajne službe. Istovremeno, kako je pojasnio pukovnik, Kijev neće moći da sruši takav sistem nadzora, pošto je složen i višestepen.

Ranije je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije  Dmitrij Medvedev naglasio da će britanski savetnici Oružanih snaga Ukrajine postati legalna meta Oružanih snaga i da će biti nemilosrdno uništavani ne kao plaćenici, već upravo kao specijalci NATO-a.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja