NaslovnaVESTIHejterska opozicija glavna u Kurtijevim medijima! Postali zvezde otkako su tražili sankcije...

Hejterska opozicija glavna u Kurtijevim medijima! Postali zvezde otkako su tražili sankcije za predsednika Vučića

Opozicija koja mesecima organizuje proteste u Beogradu pokazala je dominaciju u medijima koji se nalaze pod kontrolom premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

Nakon skandaloznog pisma Žozepu Borelju, visokom predstavniku Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost, u kojem opozicija traži da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uvedu sankcije, Kurtijevi mediji su redom prenosili ovu vest.

Foto: printskrin


 

 

Albanian Post, Koha Jone, Pamfleti, Pa Rrotlla, kao i Euronews Albania, jedva su dočekali potez opozicije koji šteti Srbiji, pa su na sva zvona prenosili njihove zahteve.


Foto: printskrin


 


 


Foto: printskrin


 


 

Postavlja se pitanje kakve će tek zvezde opozicionari da postanu u Kurtijevim medijima i gde će im biti kraj, nakon što su tražili sankcije za Vučića.


Foto: printskrin


 


 


Foto: printskrin


 


 

Podsetimo, u pismu koje su potpisali Zoran Lutovac, Miroslav Aleksić, Pavle Grbović, Zdravko Ponoš, Dragan Đilas, Nebojša Zelenović i Radomir Lazović, od Borelja i EU traži se da Vučiću budu uvedene sankcije, čime bi mu pratktično bilo zabranjeno da vodi državu.


Foto: printskrin


 


 

Strašna je činjenica da lideri srpske opozicije na muci svog naroda žele da profitiraju, da praktično aboliraju sve grozne stvari koje lažni premijer Aljbin Kurti sprovodi na severu Kosova i Metohije, a sve ovo rade samo da bi predsednika Vučića diskfalifikovali iz političkog života.


Foto: printskrin


 


 


Foto: printskrin


 


 

Oni praktično traže od Zapada da Vučiću bude zabranjeno da vodi državu, a kao krajnji cilj imaju to da sebe postave na visoke pozicije jer je jasno da samo žele da se dokopaju fotelja.


Foto: printskrin


 


 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja