NaslovnaHRONIKAIzgoreo restoran u Ovčar Banji! Vlasnik sumnja da je požar podmetnut (FOTO)

Izgoreo restoran u Ovčar Banji! Vlasnik sumnja da je požar podmetnut (FOTO)

U požaru koji je izbio noćas oko 3 sata totalno je izgoreo restroran-kočija u Ovčar Banji, ali na sreću u oovm incidentu nije bilo povređenih.

U policiji kažu da je požar izbio u bašti restorana, ali da se za sada ne zna uzrok požara, da je urađen uviđaj i d aće sitarga pokazati kako je vatra buknula. 

Stanari zgrade koja se naslanja na restoran kažu da je sve bilo vrlo dramatično. 

– Vatra je izbila u bašti restorana koja je domah do naše zgrade. Čim smo osetili dim, krenuli smo sa evakuacijom, srećom svi smo bezbedno napustili svoje stanove – kaže stanar zgrade.


Foto: I.M.


Od restorana kočije ostalo samo zgarište

 

Odmah nakon izbijana požara na lice mesta je stigla ekipa vatrogasaca, a vatra je ubrzo lokalizovana.

Vlasnici restorana supružnici Dušica i Veljko Marinković su se prošle godine vratili iz inostranstva s namerom da pokrenu porodični biznis u ugostiteljstvu.

Kako je za informer.rs izjavio Veljko Marinković, on sumnja da je požar podmetnut i da od istražnih organa očekuje da će rasvetliti ovaj događaj.

– Mi smo spavali, ne znamo šta se ovde noćas dešavalo, međutim na sigurnosnim kamerama je sve zabeleženo. Snimci će biti predati policiji. Šteta je preko 100.000 evra, sve je izgorelo. Mnogo truda i rada smo uložili u ovo i sve je uništeno za noć – kazao je Marinković.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja