NaslovnaVESTIKurti nastavlja pakleni plan! Srpska lista: Lažni premijer hoće polovinu Srba da...

Kurti nastavlja pakleni plan! Srpska lista: Lažni premijer hoće polovinu Srba da pohapsi, a polovinu da protera

Srpska lista saopštila je povodom današnjeg hapšenja još jednog Srbina na administrativnom prelazu Merdare, da režim premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija režim nastavlja sa sprovođenjem hrvatskog scenarija i ispunjenjem njegovog plana za rešavanje pitanja srpskog naroda koji je obećao pre nekoliko meseci, da polovinu Srba protera, a polovinu uhapsi, naravno bez dokaza.

”Danas, u popodnevnim časovima, na administrativnom prelazu Merdare, uhapšen je Tomica B. iz Prilužja, u svom mestu poznat kao dobar, povučen i porodičan čovek koji nije prodao svoju imovinu.  On se sumnjiči da je počinio navodno ratni zločin, i do sada je 24 godine bez ikakvih problema prelazio administrativne prelaze i boravio na Kosovu i Metohiji”, navodi se u saopštenju Srpske liste. 

Dodaju da je užasan osećaj kod svih Srba na Kosovu i Metohiji kada Kurtijev režim ima slobodu da maltretira, hapsi i proglašava krivim Srbe bez ijednog dokaza o krivici, i to u prisustvu međunarodnih misija i najskuplje evropske misije Euleks, koja se, po pravilu kada se krše prava Srba, nikada nije oglasila.

 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja