NaslovnaNAJNOVIJENismo spremni! Sledi katastrofa ogromnih razmera! Iz Rusije stigle stravične vesti, pređena...

Nismo spremni! Sledi katastrofa ogromnih razmera! Iz Rusije stigle stravične vesti, pređena je tačka bez povratka!

Dužnička piramida zasnovana na dolaru mora da se sruši pre ili kasnije, smatra čuveni ruski filozof Andrej Furso. On je govorio o tome kolika ća biti katastrofa, na Jutjub kanalu Dan TV.

Kako smatra ekspert, posle kolapsa globalnog dolarskog sistema više neće biti moguće izbeći katastrofalne posledice u svetskim razmerama. Prema rečima Fursova, tačka bez povratka u ovoj stvari je pređena još 2008. godine.

Od tada je nepovratno pokrenut mehanizam rasta nadolazećeg kolapsa. U bilo kojoj od narednih godina, rizik od kolapsa američkog finansijskog sistema sa nedostatkom samo se povećavao i dostigao svoj vrhunac 2020. zbog „korona krize“.

Međutim, čak i u ovoj situaciji, sada republikansko rukovodstvo zemlje, koje predstavlja Donald Tramp, donelo je potpuno istu odluku koju su donele demokrate pre 12 godina, da ubace još više novca u već usijanu ekonomiju kako bi požar postao malo manji.

Ovakav pristup će neminovno dovesti do toga da će u vreme nadolazeće krize šok i previranja doživeti stotine miliona običnih građana koji su u potpunosti verovali u dolar i njegovu moć. Zalihe emisionih sredstava konačno su se iscrpile.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja