NaslovnaHRONIKAŽivi u malom stanu uz reku Savu, ali ga niko nije video"!...

Živi u malom stanu uz reku Savu, ali ga niko nije video”! Zoranu Marjanoviću se izgubio svaki trag: “Jedino je posetio grob roditelja

Niko ne zna gde je! Zoran Marjanović (45), koji je napravosnažno i prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora, zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, pušten je na slobodu prošle nedelje jer mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor!

Od kad je izašao na slobodu niko ne zna gde stanuje, gde se nalazi, a u javnosti se ne pojavljuje.

Zoran Marjanović je oglasio za prodaju njegovu porodičnu kuću u Borči za 500.000 evra, a njegov brat Miloš, kao i snaja stanuju u Krnjači.

Foto: Zoran Sinko

 

Sumnjalo se da je prešao da živi kod svog brata Miloša, međutim, kako smo ranije pisali, prema rečima našeg izvora, Zoran je odmah po izlasku iz pritvora prešao da živi kod svoje devojke Zorice Mitrović.


Foto: Informer.rs


Kuća Marjanovića u Borči


– Navodno žive u stanu u stambenom objektu uz reku Savu, ali stanari ga nisu viđali. Danima se ne pojavljuje u javnosti, a navodno posle više vremena provedenog u pritvoru, odlučio je da što više vremena provodi u stanu sa porodicom – navodi izvor.


Foto: Zoran Sinko


 


Zasad nema zvaničnih informacija da li se Zoran Marjanović preselio kod devojke, a do njega je ovih dana gotovo nemoguće doći.

– Ne izlazi napolje. Po ceo dan je u stanu, jedino je posetio grob roditelja i najverovatnije Jelenin grob. Sveže su sveće na grobu Vladimira i Zorice Marjanović, koji su preminuli jedno za drugim u svega šest meseci. Zoran je zaista željan svojih najbližih i sve vreme je s njima – pričao je ranije naš sagovornik.


Foto: Zoran Sinko


 


Podsetimo, Zoran Marjanović je prvostepenom presudom osuđen 22. jula prošle godine na 40 godina robije odlukom Višeg suda u Beogradu. Od tada se nalazio u pritvoru, gde je čekao odluku Apelacionog suda, koja ni posle godinu i tri meseca od prvostepene presude nije doneta.


>

Zoran Sinko

Pogledaj galeriju

Zoran Sinko

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja