NaslovnaRAZONODA5 crvenih zastavica koje ne smete ignorisati na prvom sastanku

5 crvenih zastavica koje ne smete ignorisati na prvom sastanku

Džejkob Lukas, britanski stručnjak za veze i odnose, otkriva nekoliko ranih znakova na dejtovima za koje kaže da ih nikada ne smete zanemariti. Za sebe inače kaže da je pomogao milionima da ostvare ljubavni život kakav su oduvek priželjkivali, a savete deli na društvenim mrežama.

U nedavnom videu izneo je pet stvari koje neki rade na početku dejta, rekavši da su to znakovi upozorenja koji se ne bi smeli ignorisati. “Ovo nikada ne biste smeli zanemariti kada izlazite s novim muškarcem”, upozorava Lukas na početku svog snimka.

Rano otkrivanje tajni

“Prvo, otkriće vam tajne o svom životu zbog kojih ćete se rano sažaliti nad njima”, navodi objašnjavajući zašto je to loš znak. Džejkob kaže da pojedinci koji su prošli kroz istinski teška vremena jako ih retko dele s onima koje su tek upoznali.

A kada odmah na početku odnosa dele ovu vrstu informacija, to je često zato da vide kako ćete na njih odgovoriti. “Ako dobiju reakciju koju traže, tada će misliti da je vama lako manipulisati”, objašnjava.

O bivšima sve najbolje?

Drugi znak odnosi se na to kako govori o bivšim partnerima, a prema njemu, loš je znak ako ih blati. “Problematično je ako svoju bivšu naziva ‘ludom’, krivi je za sve ili previše govori o njihovom odnosu kad vas tek upozna”, kaže on.

Neodlučnost

“Pod tri, on je neodlučan. Vi ćete biti ona koja će planirati sve sastanke i koja će donositi sve velike odluke u vezi jer ta osoba ne može odlučiti ni o čemu. To će postati problematično jer će vas iscrpiti”, ističe Džejkob.

Odnos s prijateljima

Četvrti loš znak je to što loše govori o svojim prijateljima. “On je taj koji slobodno odlučuje družiti se s tim pojedincima”, kaže Džejkob pa dodaje da je, ako ih naziva idiotima, devet od 10 puta i sam idiot.

Rastete ili se rastajete

Broj pet nije nešto što je očito, radi se o karakteristikama koje on ne pokazuje. “Ako ste otvorenog uma, imate ambiciju i počeli ste izlaziti s muškarcem koji s vama ne deli te osobine, onda nećete funkcionisati kao par. Ovo je zato što ili rastete zajedno ili se rastajete”, pojasnio je.

Mnogi su u komentarima podelili svoja iskustva s ponašanjima navedenim u videu i složili se s Džejkobom. “Nemojte ignorirati ove znakove koliko god vas ta osoba fizički privlačila”, “Način na koji se ponašaju prema drugima dovoljno govori”, neki su od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:48

AJNŠTAJN JE BIO SUJETAN, MILEVA GA JE UČINILA SLAVNIM Abramović otkrio kako je jedno upoznavanje njegove žene PROSLAVILO ALBERTA

Kurir

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja