NaslovnaSTARSCakana čistila toaleta

Cakana čistila toaleta

Foto: Printscreen Novo jutro

Dragica Radosavljević Cakana je jedna od naših najpoznatijih pevačica, ali nije poklela pred trendovima i u skladnju s njima menjala muziku, već je ostala dosledna i verna sebi i svojoj publici. Sada je otkrila šta joj je bio prvi posao i priznala kako je to izgledalo.

– Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile – sa osmehom se prisetila pevačica u emisiji ”Iz profila” i otkrila da je svoj prvi zarađeni novac uložila u renoviranje porodične kuće:

Dragica Radosavljević Cakanafoto: Printscreen

– Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena – kazala je Cakana.

Cakanafoto: Printscreen TV Pink

Pevačica je priznala i da ne žali da da novac za krpice, te je otkrila da je nedavno kupila patike koje retko ko može sebi da priušti.

– Kupila sam nedavno patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo? Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke (smeh) – piznala je Dragica u pomenutoj emisiji.

Kurir.rs / Objektiv

Bonus video:

Kurir

share Kurir link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja