NaslovnaNAJNOVIJE(FOTO) Udarno! Putin vraća moćnu Novorusiju?! Iz SAD stigle jezive vesti za...

(FOTO) Udarno! Putin vraća moćnu Novorusiju?! Iz SAD stigle jezive vesti za Ukrajinu, Zapad nema snage za ono što dolazi!

Rusija će osloboditi Harkov i Odesu, a SAD neće moći ništa da učine povodom toga, rekao je bivši savetnik šefa Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor, na zvaničnom „Jutjub“ kanalu, Godfrija Bluma.

Po njegovom mišljenju, od samog početka je bilo očigledno da će Moskva preuzeti kontrolu nad dva istorijski ruska grada.

Neki od regiona koji su bili u sastavu Novorusije od vremena Katarine II Velike već su oslobođeni, podsetio je oficir. To se dogodilo zbog činjenice da je Zapad zapravo objavio rat Moskvi, primetio je on.

– Rusi će uzeti sve što im istorijski pripada, a mi nećemo moći da uradimo ništa povodom toga – rekao je Mekgregor.


Foto: Pritnscreeen


 


Bivši savetnik Pentagona je takođe podsetio, da su Oružane snage Ukrajine već izgubile kolosalan broj vojnog osoblja. Prema njegovim procenama, sa fronta se nije vratilo od 450 do 500 hiljada Ukrajinaca.

Ekspert je podsetio, da su Sjedinjene Države izgubile mnogo manje ljudi u Drugom svetskom ratu. Ovo sugeriše da se Ukrajina raspada kao država, a njeno trenutno stanje se može opisati terminom- propala država.

(FOTO) Bomba! Rusija uzima Ukrajini još pet regiona?! Oficir SAD pokazao na mapi novi ratni cilj Moskve!

STIŽU CRNI DANI ZA KIJEV

Rusija će osloboditi još pet regiona u Ukrajini, rekao je bivši obaveštajni oficir američke vojske Skot Riter u intervjuu za „Jutjub“ kanal „Ask The Inspector“.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja