NaslovnaSTARSGogi Sekulić bivši finansirao spot za pesmu 'bivši u problemu'

Gogi Sekulić bivši finansirao spot za pesmu ‘bivši u problemu’

Goga Sekulić je neko vreme bila u medijskoj pauzi, a vratila se na velika vrata sa nastupima, ali i novim pesmama.

Leto je obeležila njena numera “Bivši u problemu” za koju su mnogi mislili da je autobiografska, a onda se saznalo da je bivši suprug od pevačice bio sponzor spota.

01:17

GOGI SEKULIĆ BIVŠI FINANSIRAO SPOT ZA PESMU BIVŠI U PROBLENU? Pevačica se prisetila i prve simpatije: Poznat je, stariji od mene

– Nije, samo se tako namestilo. Bivši je bio sponzor na spot. Kada su obe strane normalne i iz normalnih porodica, a dete nam prioritet, onda naš odnos treba i mora da bude uredu. Teško je to izbalansirati u današnje vreme, ali se trudimo zarad deteta – rekla je pevačica.

Potom se prisetila prve simpatije:

– Meni je smešno jer je taj dečko poznat. Bio mi je simpatija kada sam imala 16 godina, dečko je bio faca u gradu, a i danas je, prepoznaće se. Nije to bilo muvanje, bilo mi je drago da se pojavim gde god da on ode, sve devojke su se lepile za njega, stariji je od mene. Top je izgledao, ali i dan danas dobro izgleda.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

02:53

ČULA SAM SE SA ANOM NIKOLIĆ NAKON SKANDALA! Goga Sekulić šokirana: Ne znam kako je ušla u ludilo sa medijima

Kurir

share Kurir link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja