NaslovnaHRONIKA"Kašikarom pokušao da raznese sebe i policajca"! Evo za šta je sve...

“Kašikarom pokušao da raznese sebe i policajca”! Evo za šta je sve “ležao” uhapšeni pucač iz Jakova

Miladin S. (38) uhapšen je večeras zbog sumnje da je iz pištolja pokušao da ubije svog komšiju i prijatelja Nikolu T. (36)!

Kako su preneli portali, osumnjičeni muškarac uhapšen je dve nedelje nakon pucnjave i to posle opsežne policijske akcije.

Inače za uhapšenog muškarca žitelji Jakova nemaju reči hvale. Oni su, nakon što je upucao Nikolu T., ispričali kakve im je sve probleme pravio godinama unazad.

– Osumnjičeni Miladin S. je pre otprilike godinu dana izašao iz zatvora, gde je bio na dugogodišnjoj robiji, a sećamo se 2003. godine je “kašikarom” pokušao da raznese sebe i policajaca koji je došao da ga uhapsi nakon što je zlostavljao roditelje – pričale su komšije.


Foto: Informer/društvene mreže


Osumnjičeni muškarac


Beogradski mediji tada su izveštavali da je Miladin S. 8. aprila 2003. pokušao da se sakrije u kući, ali pošto su ga policajci opkolili, pokušao je da izvuče osigurač bombe i sve ih raznese u vazduh.

Pucao i na roditelje

– Jedan policajac se tada bacio na Miladina S. i sprečio ga da aktivira bombu – pisali su mediji:

– Osumnjičeni je dva dana pre tog hapšenja pucao na roditelje iz automatske puške. Nakon toga je pobegao, a policija koja je tada bila na uviđaju uspela je da mu oduzme pušku. Nekoliko dana nakon hapšenja, policija je lišila slobode i njegovog saučesnika s kojim je prethodno počinio razbojništvo.


Foto: Informer/društvene mreže


Ubijeni muškarac


Miladin S. ranije je krao, otimao kola, iznuđivao novac, izazivao opštu opasnost, a vršio je i razna druga krivična dela.

– Policija je nakon hapšenja Miladina 2003. otkrila da je on imao pakleni plan sa još jednim mladićem iz Jakova da baci bombu na Policijsko odeljenje u Surčinu – podsećaju beogradski mediji.

Ovo je osumnjičeni za pokušaj ubistva u Jakovu! Skoro izašao iz zatvora, pucao na komšiju iz pištolja nakon svađe oko para (FOTO)

Ima dosije

Miladin S. (38) uhapšen je večeras zbog sumnje da je iz pištolja pokušao da ubije svog komšiju i prijatelja Nikolu T.!

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja