NaslovnaVESTISrbin iz Leposavića pušten na slobodu

Srbin iz Leposavića pušten na slobodu

Marijan Miletić iz Leposavića kojeg su juče priveli pripadnici Specijalne jedinice tzv. kosovske policije, pušten je iz pritvora.

Ovu vest potvrdila je za Kosovo onlajn njegova supruga Milica Miletić. Ona je kazala da je on na putu ka Leposaviću, i da ga je tzv. kosovska policija ostavila u Severnoj Mitrovici.

– Kada sam videla poziv sa njegovog broja, pomislila sam da mu je loše, da je ono najgore od svega, ali kada sam čula njegov glas laknulo mi je – kaže Milica Miletić.

Dodaje da je najvažnije da je njen suprug pušten iz pritvora, jer je srčani bolesnik. Kako je navela, ne zna da li je oslobođen optužbi, ili je pušten da se brani sa slobode. 

Dodala je da slika na društvenoj mreži, zbog koje je Marijan uhapšen, nema nikakve veze sa realnošću i da tzv. kosovska polciija tokom pretresa njihove kuće nije pronašla oružje.

– Hvala svima koji su mi pružili podršku tokom jučerašnjeg i današnjeg dana – kaže Milica, i dodaje da je posebno bilo teško, jer su deca bila uplašena. 

Podsetimo, Kurtijevi specijalci priveli su juče u Leposaviću Marjana (34), i tom prilikom izvršili pretres njegove porodične kuće u kojoj živi sa suprgom i petoro dece. 

Advokat koji zastupa Miletića juče je podneo žalbu na rešenje o zadržavanju, a do sada ga niko iz Suda niti iz Tužilaštva nije kontaktirao, niti obavestio o slučaju.

Oni nisu teroristi! Vučić: Problem je što neću da učestvujem u hajci protiv srpskih momaka

Politika

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji “Ćirilica” na Hepi televiziji, gde je govorio o nemilom događaju u Banjskoj u kojem su stradali Stefan Nedeljković, Bojan Mijailović i Igor Marinković.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja