NaslovnaRAZONODAUključila je Gugl mape i otkrila da je dečko vara

Uključila je Gugl mape i otkrila da je dečko vara

Foto: TikTok/julianalima.julie

Džulijana Lima iz Brazila nije mogla da zamisli da će joj korišćenje aplikacije za pretraživanje ulica pomoći u nečemu što joj možda ni najbolji detektiv ne bi savetovao.

Dok je sedela kod kuće sa prozora je ugledala Gugl vozilo koje je prolazilo kroz njenu ulicu snimajući Street View za aplikaciju Google Maps. Pošto je bila znatiželjna kojom će se rutom kretati automobil, odlučila je da proveri otvorivši aplikaciju. Ipak, ono što je videla na ekranu nije mogla da zamisli ni u najgorim noćnim morama. Ulicom gde je prolazilo vozilo uspela je da registruje svog dečka koji se vozio motorom sa nekom devojkom.

Pošto ju je to potreslo i šokiralo, odlučila je da ih prati sve vreme i vidi kuda će se uputiti. Par se u jednom trenutku izgubio iz vidika, ali je ona odlučila da pogleda okolne ulice.

– Prošao je ulicom, poveo je tu i mene. Uvek smo obilazili taj trg. U tom trenutku pomislila sam da sam paranoična i da to ne može biti on – kaže ona u snimku na TikToku, koji je brzo privukao pažnju korisnika društvene mreže.

Nakon izvesnog vremena, Džulijana je ostala u potpunom šoku prikazavši prizor koji je zatekla na opciji Street View.

U snimku se vidi kako njen partner leži na klupi u društvu neke devojke, naslonjen svojom glavom na njeno krilo.

– To je moj dečko i moja najbolja prijateljica. Skrhana sam – zaključila je tiktokerka u snimku.

Snimak je na ovoj mreži pregledan 9,4 miliona puta, a ljudi su ostali u čudu.

“Ali momak koga uhvati Gugl auto jednom godišnje nema sreće”, “Mene više impresionira da je ona videla Gugl auto, ja ga nikad nisam video”, “Počinjem da mislim da je ona vozila Gugl auto”, “Zanimljivo je da Gugl automobil može da drži korak sa motociklom na celoj ovoj ruti”, bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako ovaj muškarac nije imao sreće, ali da je zato devojka sebe spasila mučenja i nekih sumnji koje bi se javile. Neki su komentarisali kako je ona već naslutila prevaru, zbog čega je odlučila da ovu aplikaciju i auto iskoristi poput detektiva.

(Kurir.rs/ Srećna)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Kurir

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja