NaslovnaVESTIDeli se još 10 stanova u Beogradu! U subotu počinje drugi krug...

Deli se još 10 stanova u Beogradu! U subotu počinje drugi krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2023”

Drugi krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2023” počinje u subotu 14. oktobra i tokom pet izvlačenja, do 11. novembra, građanima će biti podeljeno 10 stanova.

Stanovi koji se dodeljuju u ovom drugom krugu nagradne igre su u naselju Zemunske kapije, šest stanova, a četiri su u bloku 63 na Novom Beogradu.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, koji preko instalirane aplikacije “Uzmi račun i pobedi” registruju svoje fiskalne račune bez obzira na njihove iznose.

Ovu aplikaciju je do sada inače instaliralo više od milion građana.

U proseku se dnevno pošalje oko 804.000 računa, a prosečan iznos po računu je 1.046 dinara.

Izvlačenja u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” biće organizovana svake subote od 14. oktobra do 11. novembra, na prvom programu RTS-a sa početkom u 18 časova. 

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” kako je ranije kazao ministar finasija Siniša Mali značajna je za fiskalni sistem Srbije, jer kako je naveo što su uređenije finansije, to je budžet veći, te preostaje više novca za povećanje plata i penzija, za jednokratna davanja i za izgradnju auto-puteva, bolnica, škola.

Sve informacije u vezi nagradne igre građani mogu potražiti na sajtu uzmiracun.rs, u okviru koga se nalazi i NALED-ov kontakt centar za sva pitanja i nedoumice.


 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja