NaslovnaHRONIKAHteli da likvidiraju "škaljarca" iz Budve! Iza rešetaka Jermenin i Albanac potera...

Hteli da likvidiraju “škaljarca” iz Budve! Iza rešetaka Jermenin i Albanac potera za Grkom

Nakon što su u čevrtak uveče prvo u Budvi, a onda u petak i na granici sa Albanijom uhapšena dvojica plaćenih ubica, Jermenin i Albanac, crnogorska policija intezivno traga i za njihovim saučesnikom Grkom koji je za sada u bekstvu.

Trojica plaćenih ubica su prema nezvaničnim informacijama u Budvi trebali da likvidiraju pripadnika “škaljarskog klana” koji je navodno u prošlosti već dva puta bio meta napad.

Izvor iz crnogorske policije je za lokalne medije objasnio da je služba već dve nedelje imala operativna saznanja da se u Budvi sprema mafijaška likvidacija.

– Operativno je utvrđeno da je Budvanin koji je blizak “škaljarskom klanu” meta i da angažovane ubice nisu iz Crne Gore – objasnio je izvor iz policije. 

Podestimo plaćene ubice su u četvrtak uveče provaljene kada je patrola pokušala da ih legitimiše.

– Policija je u četvrtak oko 22.30 časova u ulici Slovenska plaža uočila vozilo marke ” foksvagen polo”, barskih registarskih oznaka, i pristupila njegovoj kontroli. Navedeno vozilo se zaustavilo na zemljanom parkingu u slepoj ulici ispred policajaca, a neposredno nakon zaustavljanja iz vozila su istrčala tri muškarca i dali se u bekstvo. Tom prilikom pripadnici policije su sustigli jedno lice i uhapsili ga. Utvrđeno je da se radi o državljaninu Jermenije A.M. (31) i njemu određen pritvor – saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.


>

MUP CG

Pogledaj galeriju

MUP CG

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja