NaslovnaVESTINije im dosta krvi! Šiptari preko Banjske prizivaju novi rat!

Nije im dosta krvi! Šiptari preko Banjske prizivaju novi rat!

Takozvani “predsednik skupštine Kosova” Glauk Konjufca, jedan od najbližih saradnika “premijera” Aljbina Kurtija i “predsednice” Vjose Osmani, izjavio je da “postoji rizik da se posle napada Srbije u Banjskoj sukob proširi i izbije novi rat na Balkanu”!

Konjufca je za “Dojče vele” (DW) izjavio da je oružani sukob u selu Banjska 24. septembra “teroristički napad i akt agresije Srbije na Republiku Kosovo”.

– Opasnost je uvek tu, ali morate razumeti zašto. Ne zato što se mi branimo, vecć zato zato što Srbija napada – ustvrdio je Konjufca.

On je ocenio da je posle incidenta 24. septembra “čak i međunarodni faktor uveren da je Srbija najopasniji potencijal za destabilizaciju celog Balkana i Kosova”.

– Najpre zato što se u Srbiji nalaze terorističke grupe, zatim postoji jasna podrška srpske vojske ovoj grupi. Dakle, izvesne instance države Srbije, pretpostavljam i predsednik, morale su da znaju za ovaj napad na Kosovo. Srbiju treba staviti u karantin. Bez toga, iz Srbije će uvek ići snage koje žele destabilizaciju prema Kosovu, prema BiH pa i prema Crnoj Gori – rekao je Konjufca, koji je, naravno, potpuno ignorisao činjenicu da je takozvana “kosovska policija” brutalno, iz neposredne blizine, likvidirala trojicu Srba u Banjskoj.

Osim toga, Konjufcu niko nije ni pitao za svakodnevni teror režima njegovog šefa Kurtija nad Srbima na KiM, niti za hapšenja i prebijanja ljudi, kao ni konstantne upade do zuba naoružanih “policajaca” na sever pokrajine, gde prema Briselskom sporazumu nemaju pravo da budu!

Kako je to izgledalo juče, kada su Kurtijevi “policajci” upali u Severnu Mitrovicu, pogledajte u nastavku.

 

Zlo u najavi! Kurti: Biće siguno "insceniranih" incidenata!

Srbima se loše piše

Takozvani “kosovski premijer” Aljbin Kurti izjavio je da postoji “sve veći rizik od ponovljanja nasilnih napada kriminalnih struktura Srbije na Kosovu”, čime je zapravo indirektno najavio novi teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji!

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja