NaslovnaNAJNOVIJEPutine, imaj milosti! Ovo je gore od atomske bombe! Ako Rusi bace...

Putine, imaj milosti! Ovo je gore od atomske bombe! Ako Rusi bace “Alabugu”, gotovo je!

Raketni sistem „Alabuga“, zasnovan na korišćenju novih fizičkih principa, koji se trenutno razvija u Rusiji, biće „moćniji od nuklearne bombe“. O tome je pisao britanski list „Dejli Star“.

Britansko izdanje piše, da Rusija razvija raketu opremljenu snažnim visokofrekventnim generatorom. Ovo oružje će omogućiti, da se neutrališe neprijatelj bez ispaljivanja ijednog metka.

„Alabuga“ je već nazvana „tajnim oružjem“. Veruje se, da će raketni sistem biti postavljen na najnovije ruske bespilotne letelice, i namenjen je odvraćanju neprijateljskih aviona. Ovaj sistem se takođe može koristiti za uništavanje bojevih glava raketa i komunikacione opreme u avionima.

Pored toga, „Alabuga“ će moći da blokira automatsko punjenje tenkova, detonira artiljerijske granate unutar tornja, i uništi neprijateljsko osoblje koje se krije pod zemljom na dubini do sto metara.

– Ruska elektromagnetna raketa je sposobna da onesposobi svu neprijateljsku elektroniku u radijusu od 3,5 kilometara – piše „Dejli Star“.

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, saopštio je da njegova zemlja radi na stvaranju oružja zasnovanog na novim fizičkim principima, tokom govora na „Istočnom ekonomskom forumu“. Prema rečima ruskog predsednika, to će obezbediti bezbednost zemalja u bliskoj budućnosti.

(VIDEO) Reke krvi! Počela odlučujuća bitka! Ukrajina i Rusija večeras neće spavati! Rusi bez straha nadiru i ginu u ogromnim brojevima!

PAKAO NA FRONTU

Rusija je navodno u sredu pretrpela velike gubitke u opremi u borbama za grad Avdejevku u istočnom Donbasu koji drže Ukrajinci i izgubila je ukupno 990 vojnika, 42 tenka i 32 artiljerijska sistema u jednom danu, prema kijevskoj vojsci.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja